fbpx
OVER OLGA
“Jouw dromen vormen de inspiratie.”

Met prachtige – vooral zijden – stoffen ontwerp ik exclusieve modeontwerpen op maat voor dat ene speciale moment, waarop je als vrouw mag stralen. Ik help mijn klanten om op de dag van hun leven of op een heel bijzonder moment optimaal te genieten in een persoonlijke, handgemaakte creatie. De dag van je leven!

Kunst en couture zijn binnen L’Ago B sterk met elkaar verweven. Om vaker te genieten van kleine momenten mag je jezelf best (laten) verwennen met Dutch Design: everyday high fashion. Bij L’Ago B vind je accessoires die van iedere dag een feest maken.

“De vrijheid van kunstzinnigheid met naald en draad: dan kom je uit bij L’Ago B”

In 1990 heb ik L’Ago B opgericht als bedrijf en modelabel. L’Ago B ligt op een prachtige locatie in het centrum van Breda: op een mooi, gezellig plein met een prachtige boom voor de deur. Een ontmoetingsplaats waar leuke mensen, klanten en kunstenaars komen. Ik ontwerp zijden (feest)kleding in opdracht en kruip in de huid van de klant. Hoofddoel is om mensen de dag van hun leven te bezorgen in een speciaal voor hen vervaardigde creatie.

In 2004 opende L’Ago B de winkel in de Veemarktstraat in Breda. Het 15-jarig bestaan is in 2019 gevierd met een waar Montmartre: het hele plein vol kunstenaars en binnen in de winkel een bijzondere Sunday Gallery.

Na 16 jaar een fysieke winkel met de bruisende evenementen was het tijd voor een volgende stap: een online winkel. De website is compleet vernieuwd en er kan nu ook online geshopt worden. Fijn voor klanten die verder weg wonen en voor dames die iets bijzonders en unieks zoeken en het dichtbij niet kunnen vinden. Ik nodig je van harte uit om eens een bezoek te brengen aan mijn winkel: in de Veemarktstraat of hier online.

Creatie: van schets tot theaterproductie

Mijn passie is het creëren van designs, voor de klant en voor het theater. Mijn winkel is een voortdurende expositie van mijn ontwerpen en die van andere Dutch designers. Ik hou van kunst en wat het teweeg brengt bij mensen. Dat is ook de reden waarom er naast modeontwerpen ook regelmatig kunst te zien is bij L’Ago B.

Regelmatig – zo’n één keer per maand – organiseer ik een Sunday Gallery in de winkel in samenwerking met Joke van Doorne, voormalig galeriehouder in Arnhem. Een soort kunst-koopzondag! Om een impressie hiervan te krijgen, zie de beelden op deze pagina. Nog beter is om gewoon een Sunday Gallery te beleven: blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je  in voor onze nieuwsbrief.

Culturele events
Bekijk een impressie van kunst & fashion in de winkel
Laatste nieuws
Nieuwe collectie-items en bijzondere events
Dutch design
Bekijk het laatste aanbod in onze webshop
ww
See you soon
Kom lang of neem contact op: see you soon!