fbpx

Veelgestelde vragen

Bestellen

Bestellen kan via de webwinkel of stuur een mail met de gewenste bestelling. Wij nemen dan contact met je op voor de verdere afhandeling.

Verzending

Er zijn verschillende verzendmogelijkheden:

  • Pakket verzending via PostNL – voor tarieven zie Bestellen en Bezorging
  • Afhalen in Breda. Gratis
  • Verzending naar het buitenland. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.
Is er een fysieke winkel waar ik de producten kan zien?

Jazeker. L’Ago B heeft haar atelier en winkel in het centrum van Breda. Kijk hier voor meer informatie over de winkel.
Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om een jurk of feestkleding op maat te laten maken. Om een afspraak te maken, neem je hier contact met ons op.

Ik heb het bestelde artikel nog niet ontvangen

Bij L’Ago B verwerken wij je bestellingen met de grootste mogelijke zorg. Heb je na vijf dagen nog geen pakket ontvangen neem dan contact op via info@lagob.nl

Kan ik mijn gekochte artikel zelf afhalen?

Je bent van harte welkom om bestellingen bij ons in Breda (op afspraak) af te halen. Wil je een bestelling afhalen? Kies dan de optie ‘afhalen’ tijdens het betalen. Om een afhaalafspraak te maken stuur een e-mail of bel +31 (0)76-521 5299.

Het artikel is beschadigd

Wij behandelen onze bestellingen en producten met de grootste zorg, is het product of de verpakking beschadigd? Neem dan contact op via info@lagob.nl zodat we samen met jou naar een oplossing kunnen zoeken.

Kan ik mijn bestelling als cadeau laten inpakken?

Ja, dat kan. De keuze maakt je in de Check-Out (bij het afrekenen). Voordat je in het bestelproces de betaalwijze kiest, kun je dit aangeven. We pakken je zending dan mooi in. Er zijn hiervoor geen kosten verbonden.

Heb je andere vragen of hulp nodig?

Neem hier contact op.