fbpx

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Het kan voorkomen dat het item wat je gekocht hebt niet aan je wensen voldoet. Aangekochte artikelen mogen binnen veertien dagen na aankoopdatum geruild of retour mits aan de volgende voorwaarde wordt voldaan; Het pakket is netjes verpakt, zodat de items en verpakking in een goede en originele staat bij ons retourkomen. Natuurlijk mag je passen; echter accepteren wij geen retourzendingen van aankopen die gedragen zijn. Een retourformulier kan middels mail aan info@lagob.nl opgevraagd worden. Vermeld in de mail je ordernummer en alvast de reden van je retour.

Ruilen

Wil je een item ruilen voor een andere kleur of maat? Mail dan naar info@lagob.nl. Indien op voorraad zullen wij het product voor je reserveren.
Wij zenden je het product kosteloos toe, zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Let op: indien je voor de 2e keer een artikel wenst te ruilen, dan zullen eventuele verzendkosten vanaf de 3e zending aan je in rekening gebracht worden.

Als je retour is goedgekeurd (de items mogen niet gedragen zijn en in originele staat voorzien van de originele labels en/of etiketten) zullen wij het aankoopbedrag binnen veertien dagen aan je overmaken. Indien je bestelling met de retourzending onder € 100,- komen dan ontvang je van ons het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel -/- verzendkosten.

Kosten retourzending

De kosten voor de retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender en kunnen niet verhaald worden op L’Ago B. Ongefrankeerde pakketten kunnen wij het helaas niet accepteren.

Retouradres

L’Ago B
Veemarktstraat 33
4811 ZC Breda