fbpx
Hoe werken wij?

Zoek je een couture jurk, of een mooie jurk voor een feest? We ontwerpen in opdracht, precies naar je persoonlijke wensen. Dit kan een artistieke jurk zijn met een extravagante hoge kraag, of een stijlvol rustig ontwerp, vervaardigd in een prachtige chargeant geweven zijde. L’Ago B werkt met exclusieve zijdes, zoals taftzijde, wilde zijde, organza en soepele mousseline.

ONTWERP VISIE EN TECHNIEK

Het ontwerp voor de jurk ontstaat spelenderwijs door middel van de moulage techniek. Met deze methode wordt de favoriete stof vakkundig om het lichaam gedrapeerd. Zo ervaar je ‘aan den lijve’ waar je je mooi en prettig bij voelt en creëren we de ideale accenten voor jouw figuur. Verder is er met deze techniek veel ruimte voor nieuwe en creatieve ideeën en wordt de jurk heel persoonlijk. Je kunt zelf met ideeën komen, of blanco binnenkomen en je laten verrassen. De ideale jurk ontstaat vanzelf. En omdat de jurk geheel in eigen atelier in Breda wordt gemaakt is deze gegarandeerd uniek!

Samen kiezen we in onze sfeervolle winkel uit een ruime keuze aan exclusieve stoffen. Dan wordt het ontwerp bepaald, waarna de maten zorgvuldig worden opgemeten. Aan de hand hiervan worden de patronen met de hand getekend voor jouw unieke ontwerp. Deze afspraak duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Voor deze sessie hebben we een proefmodel van eenvoudige stof gemaakt van de patronen. Zo kunnen we controleren of het model en de pasvorm naar wens zijn, voordat we de jurk in echte stof maken. Ook deze afspraak duurt gemiddeld 1,5 uur.

Nu is het ontwerp in je favoriete stof vervaardigd, echter nog met grote steek gestikt. Zo kunnen er nog aanpassingen worden doorgevoerd, zonder de delicate zijden stof te beschadigen.

Dit is de sessie waar het complete plaatje zichtbaar wordt. De jurk is af, met eventueel een bijpassende organza stola, op maat gemaakte sieraden en handgeverfde schoenen in exact dezelfde kleur. Je unieke en persoonlijke look is zo compleet!